Ναι. Μπορείτε να τα εφαρμόζετε είτε το ένα μετά το άλλο σε ξεχωριστές στρώσεις ή να τα αναμειγνύετε όλα μαζί στην παλάμη του χεριού σας και στη συνέχεια να τα εφαρμόζετε.

Όχι. Η σειρά Youth EssentiA απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που θέλουν να έχουν νεανική επιδερμίδα και είναι αποφασισμένοι να επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης. Να θυμάστε πως η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία, επομένως κανείς δεν είναι πολύ νέος για να χρησιμοποιήσει αυτή τη σειρά.

Βεβαίως! Ένας νέος χρήστης θα ξεκινήσει με τον ορό Vita-Peptide C-Quence Serum 1 και την κρέμα Antioxidant Defence Crème και θα ακολουθήσει σταδιακά τα βήματα του STEP-UP SYSTEM™.Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει ιστορικό ευαισθησίας στη βιταμίνη Α, θα πρέπει να ξεκινήσει με το Antioxidant Gel σε συνδυασμό με ένα συμπλήρωμα διατροφής A & D προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι υποδοχείς της βιταμίνης Α. Όταν η ανεπάρκεια βιταμίνης Α αποκατασταθεί, τότε ο πελάτης μπορεί να ξεκινήσει τη χρήση του ορού Vita-Peptide C-Quence Serum 1.

Ναι. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το δυναμικό δίδυμο κοντά στα μάτια καθώς τα δραστικά συστατικά τους θα βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματος σε εκείνα τα σημεία.

Προτείνουμε η μετάβαση από τις κρέμες AVST στους ορούς Vita-Peptide C-Quence Serums να γίνεται ως εξής:

   

  •  

  • AVST1 ως 3 g Vita-Peptide C-Quence Serum 1
  •  

  • AVST 4 g Vita-Peptide C-Quence Serum 2
  •  

  • AVST 5 g Vita-Peptide C-Quence Serum 3

Δυστυχώς όχι. Αν η διακοπή έγινε για διάστημα μεγαλύτερο ή ίσο των 3 μηνών, θα πρέπει να ξεκινήσει από το επίπεδο 1 με τον ορό Vita-Peptide C-Quence Serum 1 και την κρέμα Antioxidant Defence Crème για να αποφύγει μια πιθανή ρετινοϊκή αντίδραση.